Chelsea-Manu i uppskjuten match ikväll

Något om Arsenal-Birmingham...Arsenal matchade inte bästa laget, Rosicky gör spelet långsamt, många underpresterade, Sesny inblandad i båda målen men vid det andra kunde Koscielny ha sparkat undan bollen om han var osäker, Foster och Zigic var problematiska för Arsenal, chanser fanns för att vinna matchen men Birmingham vann inte oförtjänt trots allt och slutligen skulle en seger där ha firats stort medan en förlust bör glömmas snabbt för att sätta koncentration på de viktiga matcherna som kommer. Gunners är väldigt beroende av att ha med sina bästa spelare i varje match.

Idag gäller det för Chelsea hemma mot Manu kl.21.45 finsk tid. Drogba lär endast få hoppa in och Rio Ferdinand är skadad. Chelsea kämpar för en plats i CL samtidigt som vissa drömmer om att de vinner ligan ännu, det kommer inte att hända för de tappar poäng mot dåliga lag nu som då. Men ikväll kan vem som helst vinna, Tottenham vågade inte vinna över Manu trots att de kunnat för en tid sedan. Chelsea vågar men matchen kan gå precis hur som helst. Jag litar mer på Van der Sar än på Cech just nu men båda två kommer att spela stora roller i kvällens match. Många varningar och målrikt med 2-2 gissar jag.

Elva
Chelski 4-3-3

Cech, Cole-Terry-Luiz-Ivanovic, Lampard-Essien-Ramires, Malouda-Torres-Anelka

Elva
Manu 4-5-1

Van der Sar, Evra-Vidic-Smalling-Gibson, Rooney-Scholes-Fletcher-Carrick-Nani, Berbatov


En radiorapport om inför matchen:
http://radio02.dobb.se/110301_chelsea_manchester_united.mp3

Man City kryssade i helgen vilket än en gång säger att de inte riktigt vill vara med och slåss om titeln. De är inte tillräckligt bra. Stoke och West Brom kryssade 1-1 igår i en fartfylld intressant match. Jag såg en hel del av Milan-Napoli och Pato var het och gjorde ett snyggt mål. Napoli var inte speciellt bra och 3-0 säger en del. Italienska ligan känns trög trots allt, ser ut som gräset inte skulle vara i toppskick ibland och annars vet jag inte varför det går så långsamt. Barcelona har bra form i ligan, se på tabellen och det är riktigt tråkigt där med Barca på 68p, Real på 61p och följande lag på 51p ungefär. Man vet alltid vem som vinner och vem som blir andra i La liga medan resten är ganska ointressant. Dortmund är däremot ett lag som är intressant att följa och nu slog de självaste Bayern Munchen. Kan bli guld i Bundesliga för Dortmund.

Manu blir sämre utan Van der Sar nästa år oberoende av vem som ersätter honom

Kommentarer
Postat av: Marcus

Inte så värst troligt att Darron Gibson spelar högerback? Han brukar ju inte direkt göra det. O'Shea/Rafael spelar där. Sedan är jag inte alls förvånad om Hernandez startar på topp.

2011-03-01 @ 13:15:40
Postat av: Pese

Låter vettigt, finns ingen som har vågat gissa riktigt hela öppningselvan ännu. Många tror på 4-5-1 idag och då tror jag mer på Berba än på Chicharito i öppningen.

2011-03-01 @ 13:17:47
Postat av: Marcus

Gibson används som central mittfältare, så att han skulle spela högerback mot Chelsea känns ju inte direkt som någon bra gissning. Berbatov kan mycket väl starta, men med tanke på att han inte brukar leverera mot de stora lagen (Liverpool undantaget) och att Hernandez gjorde två mål och visade form sist så vet man aldrig.

2011-03-01 @ 13:26:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0