Helgens Premier League

Inför West Bromwich matchen idag är jag orolig för att Arsenal inte gör mål på chanserna samtidigt som West Brom kan kontra farligt. Undrar om Ramsey är i så bra form att han kan starta? Jag skulle sätta in honom före Denilson isåfall, men det är knappast aktuellt trots att han lyckades bra i Cardiff. Roy Hodgson är ute efter att stjäla poäng mot Arsenal idag och på läktaren hittar vi Carlos Vela som inte får spela mot sin egen klubb då han är utlånad. Skulle vara helt sjukt om han skulle kunna göra det.

Elva

Almunia
Sagna – Koscielny – Squillaci – Clichy
Denílson – Wilshere
Rosicky – Nasri – Arshavin
van Persie

Bänk
Lehmann, Gibbs, Miquel, Eboue, Ramsey, Chamakh, Bendtner

En helfransk backlinje i ett lag från London :) En engelsk spelare i elvan i Wilshere...så kan ett av dagens topplag i Premier League se ut. På bänken hittas engelska Gibbs och walesiska Ramsey men annars är det inte några britter i truppen nu. Nyckelroller idag offensivt bör Nasri, RVP och Arshavin ha medan Wilshere får lov att hjälpa till hemåt. Osäkert om matchbilden blir att Arsenal har mycket bollinnehav, många stora spelare saknas och det brukar påverka laget ganska mycket. Diaby, Song Fabregas och Walcott kan snart vara tillbaka, Djourou, Vermaelen, Fabianski och Frimpong är borta resten av säsongen ser det ut som. Sesnys finger borde bli bra inom någon vecka. Förhoppningsvis kommer det 3p idag i jakten på Manchester United. Spelet behöver inte vara fint idag, kravet är att ta första segern på några veckor och invänta spelare som kommer tillbaka från skador.

Man United har Fergie på bänken idag men sedan väntar fem matcher med honom på läktaren. Kan inte säga hur mycket det påverkar laget men några procent sämre blir de nog. Manu dras med skador men truppen har visat sig vara ganska bred och de som annars är ytterbackar klarar sig hyfsat på yttermittfältet. Bolton har en bra målvakt i Jääskeläinen och anfallare som Elmander är aldrig ofarliga. Kan bli kryss i den matchen med lite flyt för Bolton. Imorgon väntar toppmötet mellan Chelsea och Man City. Liverpool-Sunderland är förmatch några timmar innan. Tottenham-west ham är först ute med den tidiga matchen idag.

Själv skall jag kila iväg och göra klart planeringen för en juniormatch som börjar om tre timmar. Skall "ladda" med en gymtur innan matchen också. Blir svårt att få ut mycket av Premier League idag då den här staden brinner för ishockey just nu och de flesta på sportkrogarna i stan ropar och trängs för att se favoritlaget spela, samtidigt som de struntar i Premier League. Blir en kylig dag med match ute så nu skall värmebyxorna sökas fram. Varmare blir det om cirka en månad då jag antagligen skall se Frankfurt-Bayern Munchen live på plats i Tyskland. Trevlig helg!

Jääskeläinen bör göra en bra match idag om Bolton skall få poäng.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0