Late night

Hinner inte med mycket skrivande just nu. Jobbar något otroligt med fotboll men det finns alltid mer att göra. Behöver gå igenom två av juniorernas matcher på datorn inför ett läger i helgen, ett tufft läger med tre träningar och två matcher på två dagar. Förutom lägret tjuvstartar vi med en inledande träning på fredagkväll.

Arsenal gjorde en bra match i helgen mot Aston Villa som var helt uselt. Att det bara blev 3-0 får Aston Villa vara nöjda med. Bra form för The Gunners nu, då vi låg 17:nde på hösten orkade man inte bli arg över förlustmatcher men någonstans visste man nog att vi skulle höra till topp-4. Värvar man mängder av spelare ända fram till kl.23.55 den 31.8 är inte hösten den bästa tiden att lyckas. Manu vann 1-0 igår men kunde ha fått en straff emot sig i 88:nde minuten. Så blev det inte på OT denna gång och Manu var väl bättre och kunde ha haft en straff i första halvleken. Ferdinand sade efter matchen att de inte ville spela bra eller fint utan att laget kom dit för 3p. Stämmer väl bra in på min bild av 85% av Manus säsong :)

Apoel kämpade bra i kväll och man hoppades lite på en skräll mot Real, men efter att nollan sprack i 74:de minuten blev det till slut 0-3. Chelsea slog Benfica borta med 0-1 och det är ju trevligt att ett lag från den tuffaste ligan orkar kämpa i CL ännu den här tiden. Det ser ut som att det kostar en CL plats däremot då de kanske slutar femte i ligan. Svår balans med allt som sker under en säsong. Var skall man satsa 100% och var skall man satsa 70%...Imorgon Milan-Barcelona och Marseille-Bayern Mynchen. Nu sova.

Torres passade till Kalous avgörande mål ikväll. Torres är helt okej, alla hakar upp sig på vad han kostade, men Chelsea har alltid gjort av med mycket pengar sedan Roman tog över ägandet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0