Match ikväll

Bra av Mourinho att förpassa Fabio Coentrao till läktaren två matcher. Ingen blir sämre av en enda cigarett men det är bra att visa att klubben inte accepterar att spelarna röker. Om en spelare känner att han behöver röka på sin födelsedagsfest borde han vara smart nog att inte hamna på bild då han gör det... http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/spanien/article14556917.ab

Tevez kanske hoppar in mot Chelsea ikväll och han kan komma att delta mer eller mindre i de 10 sista matcherna i år. Varför? Han är såklart en bra fotbollsspelare, men jag antar att Man City har kommit överens med honom om en enda sak. Nu spelar du och höjer ditt marknadsvärde så säljer vi dig direkt säsongen är slut, deal? Deal!

Match mot Everton för Arsenal ikväll. Everton föll med klara 3-0 mot Liverpool så det finns bra chans till 3p för Gunners ikväll. Sesny är given i målet, Sagna-Vermaelen-Koscielny-Gibbs lär starta och Santos kan komma att hoppa in i backlinjen. På mittfältet är Song helt given och han lär få sällskap av Arteta och Rosicky som nyligen fick förlängt kontrakt. I anfallet startar nog Walcott-RVP-Gervinho om ingen behöver extra vila. Chamberlain är riktigt bra som inhoppare och hans fart syns bäst vid inhopp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0