Bloggpaus


Jag tar en paus från att skriva om fotboll här. Det finns så mycket annat kring fotboll som jag behöver göra istället. Gå igenom alla mina nya och gamla anteckningar och  papper så att jag håller mitt minne fräscht och även blir ännu smartare vad gäller fotboll. Serierna börjar om cirka en vecka och dit far en otroligt stor del av min tid då jag skall vara på minst två matcher per vecka. Mitt knä röntgades för en vecka sedan men det ser ut som att jag skall leva vidare med det jag har tills vidare och den dag jag slutar med fotboll kanske det opereras för att göra det vardagliga livet lättare för mig. Har lite värk nu som då i senan under knäet. Osgood schlatter.

Arsenal gjorde bort sig totalt mot Tottenham då man förlorade med 2-1 igår. Jag tror att Chelsea vinner PL och tyvärr tror jag att Arsenal slutar trea även om Manu också mycket väl kan bli trea. Förtjäna at Chelsea som har varit bra året igenom utan någon riktigt ordentlig svacka. De har den bredaste truppen. Vermaelen skadade sig nu också så Arsenals skadesäsong måste ha varit den värsta någonsin för ett lag i England!

Kanske återkommer jag till VM (eller före VM), kanske först nästa höst, ny design på bloggen blir det och det återstår att se om bloggen skall leva vidare på denna adress eller om det startas en blogg på ett nytt tredje ställe. Min sommar kommer att bestå av fotbollsskola tre mornar i veckan, träningar/matcher och resor på kvällstid. Förutom det en hel del Vm på tv, se andra lags matcher live, vara vid sommarstugan, åka båt, njuta och festa med släkt och vänner på grillpartyn och midsommarafton. Någon turnering utomlands blir det inte denna sommar. Soccerwave skall det jobbas hårt med i Österbotten. Frågan är när vi tar oss norrut och österut, det kommer nog att dröja. Västra Finland och södra Finland är bäst att börja med där det finns en del finlandssvenska människor i bilden också.

Jag offrar mina avslutande ord till att hylla Van Persie som gjorde comeback igår, du är en otrolig spelare!


Firar mål

RSS 2.0