Ett kortare inlägg

En länk där Ballack gör "skäl för sitt namn":

http://www.youtube.com/watch?v=MDDk2xRPlng&feature=player_embedded

Har just tränat lite löpning och varit i bastu vilket är en perfekt onsdagskväll på hösten för mig. Om tre dagar slutar serien i fotboll som spelare och som tränare slutade den igår. Tankarna kring fotboll har blivit många fler och det skall behandlas många fler ämnen här i höst. Jag ligger lågt ett tag till med bloggandet, en ny layout är på gång och kanske en ny bloggadress, vi får se.

PL så här långt: Chelsea är skrämmande bra. Arsenals fans tycker väl att laget har imponerat hittills, tja de svåra matcherna blir hårda om man inte förbättrar rejält. Nu kom 2-0 mot Braga i CL iaf efter 30min av Arshavin. Och i 33min 3-0 av Chamakh. Löjligt att så skit lag som Braga får va me i CL mot de största...dom kunde möta typ Glasgow Rangers och dylika lag som ändå är stora för dem :) Okej det blev ett sidospår där, Manu är inte alls på gång speciellt bra så här långt, fansen kritiserar t.o.m. Fergie nu. Tottenham har sett bra ut spelmässigt men tappat onödiga poäng. Man City är en högrankad flopp som tappar poäng mot skräplag, men som dock kan slå de stora lagen sen.

Ni får gärna skriva om det är något speciellt ni vill läsa om i höst. Jag fick trevlig respons efter förr inlägget och det fanns närmare 100 läsare. Kommer tyvärr inte att följa italienska ligan noggrant som en önskade. Visst skall jag följa Milan lite grann med Zlatan men inte annars så mycket. På återhörande!

RSS 2.0