Helgen över

Alla topplag tog fulla poäng i engelska ligan. ManU vände 2-0 underläge till 5-2, de flesta Tottenham fans var arga på den tillfilmade(fint ord va) straffen som Ronaldo satte i mål...men fyra mål till säger väl ändå en del. Jag såg inte så mycket av den matchen men hade två bekanta på läktaren. Chelsea vann med uddamålet och hade tur då Cech vägrade att släppa in straffen. Pool vann 3-1 utan större problem och tvåmålsskytten Dirk Kuyt var grym. Arsenal hade en dag på jobbet och slog Boro med 2-0 efter två mål av Cesc idag. Det var ingen höjdarmatch men man vann ju ganska lätt ändå. Almunia tog ett friläge men annars var det lugnt bakåt. Adebayor hoppade in och visade att han lira även om han inte lyckades med speciellt mycket. Arshavin spelade fram till 1-0 och var helt bra. Gunners möter som sagt Manu och Chelsea ännu. Aston villa fick bara 1p mot Everton så de är borta från fjärde platsen nu kan man säga. Milan vann 3-0 idag och ikväll får man se Napoli-Inter.

Mycket sport på tv då ishockey vm pågår nu också. Allsvenskan och finska ligan har jag svårt att hinna följa men Djurgården har iaf problem. Vps möter Honka på tv imorgon, men då är jag på min sjunde träning på åtta dagar. Okej digiboxen på rec bara :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej bara!



Rörande den så kallade "tillfilmade straffen" så är det straff. Kan säga att jag säger det ur ett domarperspektiv, inte ur ett Unitedperspektiv. Gomes tar bollen, ja. Samtidigt fäller han Carrick, han kapar undan benen på honom och förstör därmed en klar målchans = straff. Låt vara att han petat undan bollen, men situationen var inte förbi, varpå Carrick bedöms ha haft en målchans.



Kan jämföras med en glidtackling, rent bedömningsmässigt. Du tar bollen med vänster fot, medan du trycker höger fots dobbar i bakhasorna på motståndaren. Frispark.



Sedan är det en annan sak att Webb inte hade blåst straff för säg 10 år sedan, tiderna förändras.



Keep up the good work!

2009-04-26 @ 21:16:17
Postat av: Rooney 10

Den "tillfilmade" straffen var ingen filmning. Gomez touchade bollen och fällde sen Carrick. Felaktigt dömd straff var det men definitivt ingen filmning. Kollade du matchen?

2009-04-26 @ 21:20:22
Postat av: pesewriting

Okej ja ha bara sett klippet en gång på nätet och tänkte att kommentatorerna hade rätt.

2009-04-26 @ 21:35:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0