Vinster här och där

Denna dag har gått bra i fotbollsvärlden. Mina juniorer tog sjätte raka segern i gruppen (på sex matcher) och är nu så gott som klara för högsta serien till nästa år. Vi vann 3-1 och motståndarcoachen tyckte att matchen var jämn då vi talde efteråt, tja den var ju jämn siffermässigt men målchanserna vann vi med typ 15-2. Vore det inte för domaren kunde det lätt ha blivit mål på frisparkar och en straff men han vägrade att blåsa. Jag hade farsan och brorsan att kolla in laget idag som lite onsdagsunderhållning. De var imponerade av hur otroligt bra laget fungerar taktiskt i alla möjliga lägen men även av hur bra kondition alla har plus hur individuellt skickliga de flesta är. Finska damlandslaget vann 2-1 mot ett Holland som inte pressade backlinjen alls i slutminuterna, hur kan man vara nöjda med en förlust!? Fattar inget..såg ut som ett skämt.

Nu leder Arsenal mot Celtic i halvtid med 1-0 och det krävs tre mål av Celtic för avancemang till CL. Arsenal har kontrollerat matchen helt och nu kan Wenger säkert vila fler spelare inför lördagen. Arshavin och van Persie började på bänken och Fabregas är småskadad och är på läktaren. Hoppeligen är laget utvilat inför lördag. Wenger sade igår att han inte beaktar lördagens match då han tar ut dagens lag, men om någon är trött bör han vila för en pigg spelare gör en bättre match. Tja, en trött Van Persie gör nog mer än en pigg Eboue kanske...

Chelsea har inlett ligan ganska bra precis som Tottenham, men just nu borde Arsenal vara klart hetast i ligan med 10-2 i målchanser på två matcher. Pool har skämt ut sig med dåliga matcher där alltför stort ansvar vilar på Gerrards axlar. Manu kommer nog sakta men säkert mot sin vanliga nivå. Men Ronaldo kan dom inte ersätta och det talar för att det blir någon annan som vinner ligan i år. Ronaldos betydelse för Manu kan inte mätas i pengar, han såldes för otroliga 100 miljoner euro, men för Manus spel och förmåga att vinna matcher var han var garanterat värd flera gånger den summan. Så ung,  så otrolig, så mycket värd även gällande försäljning av alla sorters prylar aktiebolaget Manchester United erbjuder. Sen Tevez...så mycket bättre än Owen nånsin kan bli. Fergie tror på Owen, Manu fansen tror på Fergie, Owen är en flopp jämfört med Tevez och han lär inte duga som inhoppare i toppmöten ens - tro på Pese!

Mer om allt möjligt imorgon och då skall jag försöka få ihop något långt om allt från min sommar! Några tiotals läsare har hittat hit och fler är säkert på väg. Vi återkommer imorgon! Och kommentera gärna här på sidan..kommentarer till bloggen som läggs på facebook vill jag inte ha skräpande där. Här diskuteras det och svar får ni alltid inom ett par timmar om jag inte är på resa. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0