Manu vann ligan

Manu-Arsenal

38.8% Bollinnehav 61.2%
10 Skott 13
0 Skott på mål 4
3 Räddningar 0
2 Hörnor 5
14 Tacklingar 12
4 Offsides 0
0 Gult kort 5
0 Rött kort 0
20 Tacklingar 26
240 Genomförda passningar 436
58 Missade passningar 60

Arsenal var bättre på alla sätt men skapade ingen riktigt farlig chans även om det fanns tillräckligt med lägen för att avgöra. manu hade också en par chanser. Idag var Arsenal mycket piggare och tog bl.a. fem gula kort vilket visar att man ville mycket. Manu fick inget tidigt mål som i CL men spelade ändå på resultat och höll nollan vilket räckte för ligaseger. Arsenals före detta skadade spelare hade fått lite mer tid att komma igen nu och därför var insatsen betydligt bättre än i CL. Arshavin var inte speciellt viktig. Tufft att Walcott inte platsade. Adebayor var inte med i truppen liksom Rio Ferdinand.

Wenger sade igår att Manu har 10ggr högre budget att röra sig med och på så vis är han ganska nöjd med vad han har uppnått med laget i år. Sen är det bara att gratulera Ferguson och gänget. Jag tror inte att Manu vinner särskilt mycket de kommande åren. Ronaldo och Tevez far högst antagligen och fast man skulle få självaste Zlatan så räcker det inte. Arsenals ynglingar börjar bli äldre, det är lovande! Liverpool och Chelsea utmanar säkert dessa två lag även nästa år. Men frågan är om de har något att sätta emot om inte Arsenal blir lika skadedrabbat en säsong till. Idag visade man än en gång hur bra man är på att spela fotboll, men måltorkan är ett problem.

Vps tränare avgick. Skall fundera mer kring finska ligan en annan dag. Vi gick upp i delad ledning i div.3 igår. Jag spelade 90min och har nog inte löpt så mycket på flera år. Kul med fotboll i fint väder och på bra gräs. Nu skall jag på kryssning med några polare. Skriver mer på måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0