Årets lista

Lucka nr 16!

Jag har knappast tid att göra en ”årets” lista senare i år eftersom jag är på tränarkurs de sista fem dagarna detta år. Innan det skall jag flytta, handla alla julklappar, fira jul, jobba och läsa in mig ordentligt inför kursen. Här kommer de bästa år 2010:

Årets målvakt: Stekelenburg, förbaskat bra, lång och skicklig målvakt som tar det mesta och lite till. Hjälpte Holland till final i VM.


Årets back: Puyol, han spelar felfritt nästan varje match och kan även bygga upp spelet lite grann och han är även farlig i luften offensivt.


Årets mittfältare: Iniesta, håller inte Zidanes nivå då han var på topp, men han är nog den skickligaste mittfältaren vi fick se i år.


Årets anfallare: Drogba, stark, passligt snabb, skicklig som få på att skjuta och göra mål och han tog sitt klubblag till seger i den svåraste ligan i världen.


Mest lovande: Gareth Bale, det han har visat i höst i Premier League kan en dag göra honom till världens bästa spelare med lite utveckling. Inte illa av en kille från Wales!


Årets blogg: Robert Lauls fotbollsblogg, den är inte fantastisk men den är trots allt baserad på bra fakta och den är mest underhållande.


Årets frispark: Alex mot Arsenal!


Årets avbytare: Fabregas i Spanien, kan inte finnas ett annat lag i världen där han inte passar in i öppningselvan förutom möjligen Barca som i princip är samma sak som Spaniens landslag numera. Han fick revansch med passningen till avgörande målet i VM finalen.


Årets tränare: Mourinho, han är den bästa taktikern och lyckas med nästan allt.


Och slutligen årtiondets....filmning!!  Med Gilardino i huvudrollen, se länken så vet du:

http://www.youtube.com/watch?v=Ut5whz2RWcw


Kommentarer
Postat av: Micke

"Årets" filmning???

2010-12-16 @ 22:55:26
Postat av: Pese

Årtiondets stod det.

2010-12-17 @ 15:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0