Inför Champions League

Morgondagens match mot Partixan Belgrad är en måste match för Arsenal. Vid lika eller förlust kan man missa slutspel. Efter att ha inlett gruppen med segrar i samtliga matcher gick man in med allt sämre lag i match efter match och även om man kunde ha vunnit ändå så har man nu kniven mot strupen. Hemma mot Partizan skall man vinna med minst 3-1 som man vann på bortaplan senast. Partizan toppar den klena ligan i hemlandet men har förlorat alla matcher i CL hittills. Vi vill inte ha spänning, slakta dem!

Fabianski
Sagna – Koscielny – Squillaci – Clichy
Nasri – Song – Wilshere
Rosicky – Chamakh - Arshavin

Bänk:
Szczesny, Gibbs, Eboue, Denílson, Walcott, Bendtner, van Persie.

Troligtvis inleder Arsenal med det starkaste lag man har, detfinns fyra dagar kvar till ManU matchen. Tur att det inte är match redan på lördag, då skulle det bli svårt att satsa 100% på ManU matchen, för nu måste man vinna i CL! Möjligen startar Walcott istället för Rosicky men jag tror inte det. Blir det 2-0 till halvtid byter man nog ut Nasri och Arshavin ganska snabbt, de behöver säkert sparas inför måndag om det bara går.

ManU möter Valencia redan ikväll. Efter att ha fått en match uppskjuten är det svårt att veta exakt hur de skall spela för att vinna gruppen i CL (räcker med kryss idag) och vara förberedda inför Arsenal matchen på bästa sätt. Jag tycker att man skall spela med bästa laget på 8 eller 9 platser av 11 och sedan byta ut tre viktiga då det går. Spelarna behöver antagligen en ordentlig match för att komma in i tempot de hade mot Blackburn i promenadsegern med 7-1. Att ha den bakom sig känns väl bra men det är som sagt länge sedan och nu har man en halvviktig match ikväll och en mycket viktig match på måndag. Måndagsmatchen avgör inte ligan på något sätt men psykologiskt kommer slutresultatet att påverka alla som har något med klubben att göra. Vissa Manu & Arsenal fans sitter där hemma ikväll och hoppas på skador för motståndarna inför måndagen, jag hoppas att alla är med och att det blir en stor match! Vermaelen är dock helt ute med sin sjuka häl vars smärta man inte hittar någon medicinsk orsak till!

Det värsta med en liga är att man kan förlora alla toppmöten och ändå lyfta bucklan efter säsongen. Tänk t.ex. att Barca slår Real med 5-0 även nästa gång men att Real vinner ligan ändå med någon ynka poäng. Är Real bättre än Barca då? Egentligen inte men de som tar mest poäng vinner såklart serien. Ytterst sällan går det till så här som tur är. Kvällens trupp kan se ut på följand sett eftersom Fergie vill vinna till varje pris och inte tänke rpå måndagen alltför mycket ikväll:

Van der Sar
Rafael, Ferdinand, Vidic, O’Shea
Nani, Carrick, Fletcher, Park
Rooney, Berbatov

Bänk: Kuszczak, Fabio, Smalling, Anderson, Giggs, Hernandez, Macheda

Verminator come back!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0