Några tankar

Lucka nr 19!

Julen närmar sig och jag skall snart iväg och köpa alla julklappar. Har nämligen inte köpt en enda än. Vet iallafall vad jag skall köpa så det verkar lösa sig :) Håller fö övrigt på och flyttar för 100:de gången, fick bära ut tvättmaskinen i fredags igen..börjar vara riktigt trött på just den detaljen i flyttningen. Har huggit en julgran idag och kört in 10 kärror ved i pannrummet åt farsan. Börjar få lite julstämning och det är bara två "hektiska" dar och en enkel dag kvar på jobbet så får jag ta det lugnt i cirka tre dagar innan det viktigaste på hela året börjar, nämligen b-kursen som tränare.

Milan satsade på långa stickare på Zlatan igår mot Roma. Skulle han ha satt in chanserna kunde de ha vunnit 2-1. Nu gjorde han inte det och ingen annan fick några jättechanser mot ett storvuxet Roma så en förtjänt 1-0 förlust blev det. Otroligt hur stora spelare Roma hade på plan, kan inte ha varit många under 1.80m. Båda lagen spelade helt okej och tempot var inte dåligt, sen kan man drömma om att göra så där många överstegsfinter i Premier League, då du har gjort två eller tre så är benen den högsta kroppsdelen efter det. Om du inte heter Ronaldo kanske då. Det var en bra match i brist på Premier League, visst finns det ett par sevärda lag i italienska ligan, men i Premier League kan det vara helt bra matcher fast Blackpool och West Ham möts. De sämre lagen i Italien och i Spanien också för den delen är inte mycket att se.

Espanyol såg ut att ha en chans mot Barca i början av matchen men ju längre det led desto mer visade det sig att de har för stor respekt för motståndarna. You get what you expect och det blev 1-5! Ha en nice dag alla ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0