Tottenham-Chelsea kl.18.00 finsk tid

Chelseas elva: Cech, Cole-Ivanovic-Terry-Ferreira, Essien-Mikel-Malouda, Kalo-Anelka-Drogba

Tanken är att Ferreira skall stoppa Bale om man skall tro Ancelottis senaste intervju. Tottenham har som känt många skador och de som inte lär spela är Van der Vaart, Kaboul, Woodgate, King, Kranjcar och O´hara. Färska uppgifter säger att Lampard inte är i spelskick även om det tidigare var spekulationer kring att han skulle spela. Bosingwa, Benayoun och hårdskjutande Alex är skadade också. Tottenhams elva är ganska osäker och jag vågar mig inte riktigt på en gissning eftersom någon av de ”skadade” kan vara med trots allt. Håll ögonen på: Bale, Defoe, Lennon, Crouch och Modric som är tillbaka från skada.

 

Matchbilden blir antagligen jämn där båda lagen försöker hålla boll i första halvlek men inte klarar av det. Lägen uppstår då ett lag anfaller med många spelare, blir av med bollen och det kommer ett snabbt motanfall. Drogba, Terry och Cech måste visa fin form idag, annars blir det förlust med 3-1. Är drogba på gång gör Chelsea 1-2 mål. Tottenham gör 1-4 mål idag beroende på främst mittbackarna och målvakten. Chelseas ytterbackar kommer att få stora problem. Min tippning på dennna match är 2-1 till Tottenham. Bale passar till ett mål. Jag har två kompisar på läktarna som säkert snart är på plats bland Tottanham fansen. Den ena av dem håller på ManU och den andra på Chelski.

 

Imorgon spela matchen med stort M i Manchester. United mot ärkerivalen Arsenal är säsongens intressantaste match hittills! Ett lag som spelar finaste fotbollen i Premier League och ett lag som alltid tar poäng då de förtjänar det som minst. På förhand är stämningen inte lika hatisk som vanligt eftersom det finns många andra lag med i tätstriden än tidigare. Känslan "älska att vinna, hata att förlora" finns ändå där mer än någonsin förr i år imorgonkväll för alla inblandade i denna match. Mer om den imorgon.

 

Luka Modric kan vara en av de viktigaste på plan idag. Han värvades av Lampards morbror Harry Redknapp.


Kommentarer
Postat av: Matias

Fel igen, det var Juande Ramos som värvade Luka Modric.

2010-12-14 @ 12:24:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0