El Clásico ikväll kl.22 finsk tid

Skall göra ett kort inlägg. Försöker få ordning på Nokia N8 jag fick idag och skall vidare och se matchen hos en polare sen från Canal+.

El Clásico lär bli en match där Barcelona visar upp sitt passningsspel som vanligt, men Real kommer att vara farliga varje gång de har bollen på offensiv planhalva. Hur stoppa Ronaldo i form? Med press plus täckning om ens det räcker. Orsaka inte frisparkar nära boxen. Real behöver ett tätt försvar för att stoppa Barca också, men det har dom. Blir en jämn match med högst ett mål i första halvlek. Frisparkar kan bli det viktigaste i matchen.

Bale blev fälld många gånger igår också. Tottenham hade problem med Liverpool men i slutändan visade de upp sin fina form och vann. Man kan bara glädjas med Spurs och deras pigga spelare just nu. Chelsea har som jag tidigare har sagt någon sorts problem inom laget. De spelar en usel fotboll just nu som fansen skäms för. AbramoBITCH har förstört laget tycker vissa. Hur lösa Chelseas problem? Lampard är viktig som ledare har jag på känn och han saknas hela tiden just nu. Är det problem med tränaren eller är det just ryssen som ställer till det?

Coachen Chelsea skulle ha behållit


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0