Inför Bragamatchen och Eto´o avstängd


Etoó fick tre matcher för sin skallning i Cesars bröst. Vad jag har hört fick Cesar inget straff fast han provocerade fram skallningen. Undrar just vad Cesar sade...han förtjänade antagligen också något straff. Materazzi fick också ett straff i skandalen med Zidane. Knepiga situationer att reda ut helt.

Fabianski
Eboue-Djourou-Koscielny-Gibbs
Fabregas-Denilson-Wilshere
Walcott-Bendtner-Rosicky

Bänken: Szczesny, Sagna, Squillacci, Song, Nasri, Vela, Chamakh

Arsenal bör vinna med flera mål mot Braga ikväll om de använder den här truppen. Diaby och Vermaelen är skadade och ingen vet exakt när de är i spelskick. Resten av stjärnorna som saknas ikväll vilas av olika orsaker (Clichy ryggont, Van Persie behöver träna, Arshavin behöver vila). Rosicky är en av de svagare spelarna offensivt på förhand sett men t.o.m. han skall kunna skapa chanser på egen hand mot ett lag som Braga. Det ryktas om en försäljning av Bendtner p.g.a. att han inte har Wengers förtroende, det låter inte klokt. Ikväll kan han spela sig ända in i öppningselvan till Premier League, tror jag! Matchen kommer från finska Yle 2 kl.21.45.

Chelsea har en enkel match mot Zilina hemma. Bayern Munchen lär slå Roma borta och den intressantaste matchen ikväll är kanske Ajax-Real Madrid. Auxerre skall försöka slå Milan på hemmaplan, Zlatan lär vara sliten så han kanske vilas. Gruppspelet är inte så hemskt intressant i år heller måste jag tyvärr konstatera.

Jack Wilshere en 18-årig talang. Med Walcott blir det totalt två engelsmän i öppningselvan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0