Inför Londonderbyt!


Det var många Arsenalspelare på landslagsuppdrag i veckan. Robin Van Persie spelade andra halvlek mot Turkiet. Han lär inte ha skadat sig. Noterbart är också att Fabianski spelade hela matchen då Polen log Elfenbenskusten med 3-1 hemma. Arshavin spelade 90min i en klar 2-0 förlust hemma mot Belgien. Rosicky spelade första halvlek mot Danmark i en mållös match. Bendtners ljumske är antagligen i dåligt skick då han inte medverkade.

 

Mötet mot Tottenham imorgon kan gå lite hur som helst. Har Tottenham en bra dag med Bale, Lennon, Crouch, Modric och Van Der Vaart kan det vara hur bra som helst. Dessutom lär Pavlychenko hoppa in om det behövs. Deras svaghet är helt klart försvaret med Gallas. Det kan bli en målrik match. Arsenals öppning ser ni här under.  Avbytare: Szczesny, Gibbs, Eboue, Rosicky, Walcott, Bendtner, van Persie.


Arshavin – Chamakh – Nasri

Fabregas – Song – Denilson

Clichy – Koscielny – Squillaci – Sagna

Fabianski


Alternativt spelar Walcott istället för Denilson om Nasri flyttas ner ett steg men jag tror inte det. Theo är en fantastisk inhoppare vilket kan vara användbart senare i matchen. Resten av avbytarna är kanske inte så heta just nu med den form de besitter. Orosmomenten inför imorgon är om Koscielny hänger rmed i boxen på låga inlägg och om ytterbackarna hänger med i Tottenhams kontringar. Bollinnehavet lär Arsenal ha, startelvan är fantastiskt bra. Truppen börjar äntligen se bred ut. Självklart saknar jag Vermaelen och Diaby men Almunia samt Ramsey klarar vi oss helt okej utan just nu. Imorgon är det dags att släppa derbynerverna och lira ut Spurs totalt med en 4-0 seger!


Hoppas att det finns orsak att jubla efter matchen imorgon för Arsenals bästa spelare Fabregas

Yeah


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0