Läget i laget idag


Fabregas är borta två-tre veckor antagligen efter en skada igår (hamstring=knäsenan) och Eboue blir borta någon match också efter att ha blivit glidtacklad bakifrån och fått problem med senan under knäet även han.

Tack för kommentaren. Chelsea mötte trots allt ett skräplag som skall ha större problem fast man har halva b-laget på plan. Sturridge är nästan i öppningselvan denna helg skulle jag tro, han har blivit allt bättre och Kalou har fått dålig kritik. Wenger kunde inte se något annat än en straff och han tyckte att det beslutet vände matchen. Jag tyckte att a) det tog hårt på benen och speciellt om man skall ta ett snabbt beslut är det straff b) att han fick en bra första touch och skulle ha gjort mål annars vilket han som lågrankad spelare i laget nog vill göra till 100% hellre än att filma, spelaren som sprang på andra sida hade inte hunnit ikapp bollen heller c) men ändå kunde man gärna se situationen filmad mer från högra hörnflaggan för att vara helt säker. d) de två extra domarna hjälpte ingenting eftersom bl.a. två hörnor och en straff uteblev. Kan hända att jag och Wenger har lite rödvita ögon men det finns saker man kan erkänna och saker man inte kan gå med på.

Braga försvarade sig klokt igår, emellanåt med handbollsförsvar...och de fällde Arsenalspelarna i många viktiga lägen. Frisparkarna är inte värt så mycket då RVP och Arshavin är borta, smart taktiskt av Braga men knappast något som ger dem fler fans. Läget i Arsenals trupp är knappast det bästa just nu men med bra träning fysiskt och mentalt så kan man redan i nästa match (lördag kl.14.45 Aston Villa borta) visa upp det spel som man hade i första halvleken mot Spurs. Rosicky tycker jag att borde spela med b-laget en match nu istället. Walcott är på hugget och lär få starta i helgen. Ramsey är tillbaka i träningstruppen vilket man kan se på denna gratisvideo http://www.arsenal.com/news/news-archive/ramsey-free-video

Tre dagars återhämtning och uppladdning inför nästa dust för The Gunners



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0