Inför helgens matcher

Match mot Bolton för finspelande Arsenal kl.18 finsk tid imorgon på Reebok Stadium. Diaby har skadat vaden lätt och uteblir från dagens match. Vermaelen är inte i matchform än men tränar för fullt, skulle vara intressant att få se honom träna. Rosicky har varit sjuk i veckan. Öppningselvan borde bli följande:

Szczesny
Sagna–Djourou–Koscielny–Clichy
Song–Fabregas-Wilshere
Walcott – van Persie – Nasri

Bänk
Lehmann, Gibbs, Squillaci, Ramsey, Arshavin, Chamakh, Bendtner.

Möjligen kunde Eboue vara på bänken istället för någon men så lär det inte vara. Han har gjort sitt misstag vilket faktiskt var ett misstag både från hans och domarens sida och med den konkurrens som råder får han sitta på läktaren imorgon. Bolton har 0-5 mot Stoke i cupen som senaste minne och den semifinalen glömmer de inte i första taget. Jääskeläinen har inte tagit mer än det han behöver på sistone och imorgon behöver han höja sig rejält om Bolton skall kunna ta poäng. Arsenals form är helt bra, alla anfallare gjorde mål senast men att hålla fokus 90min plus tilläggstid har varit ett stort problem nu. Tottenham hade ett väldigt flyt med målen då det stod 3-1 senast. Vid reduceringen gav man lite väl bra skottläge åt Spurs, men att det skulle bli en kanon på precis rätt ställe i målet var delvis flyt. Szczesny gjorde ett misstag då han orsakade en straff och därför var kvitteringsmålet också flyt. Efter 3-3 målet var Arsenal helt borta och kunde ha förlorat, men också vunnit sett till de chanser man skapade då. Det var ett derby, imorgon är 3p ganska säkra för The Gunners. Man kommer inte att förlora poäng, inte fast man får en tidig utvisning eller en straff emot sig, here we go!

Om 40min börjar Evertons jakt på poäng mot Manu. Tar de poäng på Old Trafford idag överraskar de många. Everton är ändå ett bra lag då det vill sig så inget är omöjligt. Manu känner nog en liten press bakifrån på sig från både Chelsea och Arsenal. Manu har ett väldigt namnstarkt lag på pappret, fårgan är bara hur de kommer att spela idag. Hinner de rulla ut Everton? Nja, kanske på offensiv planhalva stundtals och det kan räcka för att avgöra matchen. Defensivt har United det som krävs egentligen, men mittenittfältet är inte speciellt starkt defensivt.

Elvor:

Howard–Hibbert, Jagielka, Distin, Baines–Arteta, Rodwell, Neville, Osman-Cahill – Beckford

Van der Sar–O Shea, Vidic, Ferdinand, Evra–Nani, Carrick, Anderson, Giggs–Rooney-Chicarito

Cardiff skall ta ett steg närmare Premier League idag och Chelsea lär ta 3p och sikta in sig på ligatiteln lite grann. Måste säga att det nästan känns bättre om Manu vinner i år än Chelsea. Faktum är att coachen inte har spelat med Drogba oftast trots att han har varit i bra form och det är tjänstefel! Dessutom har de känts darriga och inte förtjänat en plats bland topp-2 fast de nu är där. Arsenal spelade ut Chelsea fullständigt i slutet av december då det blev seger med 3-1 eller vad det var.

Hårda bollar på främre stolpen passar utmärkt för Chicarito.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0