Manu drog ifrån ytterligare

I helgens Premier League omgång drog Manu ifrån ytterligare två poäng i toppen. Arsenal lyckades inte spräcka Blackburns nolla på hemmaplan trots att chanser fanns. Man borde dock ha spelat ännu bättre och insatsen kan nog bedömas som ganska svag. Manu låg under 2-0 mot West ham efter två straffmål. Då Rooney spräckte nollan på frispark visste man nog mer eller mindre att det skulle bli 3 poäng för Manu, de fick upp farten och Rooney höll egen klass på plan. Att han gjorde hattrick var fint men att han svor rakt in i kamerorna var desto värre. Tänk att man måste svära när man blir glad...nåja This is England! Chelsea lyckades inte få mer än en poäng i helgen mot Stoke och är 4p efter Gunners nu. City imponerade med 5-0 mot Sunderland och är 3p efter Gunners med en match mer spelad! Det som avgör ligan nu är om Man United klarar av att hålla fokus i de sju återstående matcherna samtidigt som de skall spela CL och möta City i cupen. West Brom har bra form och det var kul att se dem slå Liverpool i lördags. Suarez var ganska dålig jämfört med vad jag hade förväntat mig.


En hemsk filmning från helgen

http://www.youtube.com/watch?v=Evng6v95IC4&feature=player_detailpage#t=77s

En ganska hemsk filmning av Ronaldo

http://www.youtube.com/watch?v=EE2vYxsF1zg

Då man springer med full fart och är nära att bli fälld kan man ibland bli tvingad att hoppa undan av reflex vilket inte direkt är en filmning...men Ronaldo hoppade och föll lite väl i den här situationen :)

Djurgården-AIK var en ganska slö match ikväll. Före detta VPS spelaren Jani Lyyski var nära att nicka in matchen enda mål på tilläggstid men en reflexräddning räddade AIK. Det mesta kan förbättras...även säkerheten! Tråkigt med en massa avbrott i matchen p.g.a. brinnande bengaler. Allsvenskan har nolltolerans mot pyroteknik i år och matcherna pausas åtminstone då något brinner. Runt 200 AIK fans hade trängt sig in på stadion och blev aldrig visiterade, annars måste folk gå genom en metalldetektor ikväll.

Jag var på två träningar idag och nästa gång jag inte har fotbollsträning är 14.4. Tufft att hålla ihop mentalt för så här mycket fotboll. Skall spela match på fredag själv och på lördag börjar ett två dagars träningsläger med juniorerna.

I form igen?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0