Manchester chocken

City borde väl aldrig ha hoppats på att gå vidare ikväll. De har ställt till det redan tidigare. Såklart vann Napoli ikväll och det med 2-0. City briljerade mot Bayerns b-lag men skullle knappast ha vunnit deras a-lag ikväll. City är väldigt bra och kommer att slå de sämre lagen i PL varje gång men i toppmöten kommer de att få problem i ligan. De förtjänar inte att vara bland topp-4 i CL och nu kom de inte ens i närheten av det. Jag snackar ibland om att PL lagen sparar så mycket energi som möjligt för att "endast" gå vidare i CL utan desto större målsättningar. City har inte sparat energi i gruppspelet, de har inte räckt till konstigt nog. Kanske har motståndarna i gruppen varit väldigt opassande vad gäller spelstil och de har framförallt inte visat en gnutta respekt för City, vilket de är vana med från PL. Napoli vidare efter Bayern.

Man United ojojoj vad skall jag säga. De gjorde en bra säsong ifjol med van der Sar som en levande vägg längst bak som höjde varenda spelare. Man öppnade säsongen bra med fina segrar och nyförvärven levererade. Nu är nyförvärven och alla andra i betydligt sämre form. Man har ganska mycket poäng i ligan men de har kommit med dåligt spel och ganska oförtjänta uddamålssegrar. Det är inte hållbart. De får kämpa mot City på tre ställen nu, better get used to it! Tar sig nog till CL till nästa år om England får behålla sina fyra platser efter detta!? Wenger hoppades i veckan att alla engelska lag skulle gå vidare så att man säkert får ha sina fyra platser kvar.

Moskva, Lyon, Apoel, Marseille, Zenit, Benfica och en massa andra lag har gått alltså gått vidare men inte Manchesterlagen. Konstigt. Drabbar inte City fattiga men det kan väl drabba Manus ekonomi en aning. Arsenal föll med 3-1 igår och Mannone var som en clown i målet i B-laget. Gruppseger hursomhelst. Chelsea med underbara drogba gjorde det som krävdes. Jag har alltid trott på honom och beundrat honom trots hans motgångar. Hetast i Europa just nu är Real, Barca, Bayern och sen är det svårt att säga. Måste avsluta med att skriva: Manus tur räckte inte till ikväll, hade de använt lite mindre av den mot Bayern Mynchen i en viss final 1999 hade nog tagit sig vidare idag!!!! Det fanns trots allt tre bollar i Basels ribba varav bara en ledde till mål :)

Idag kom beviset på att allt inte har varit helt under kontroll i höst för dessa två herrar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0