Inför Newcastle borta

Elva
Szczesny
Sagna - Djourou - Koscielny - Clichy
Fabregas - Diaby - Wilshere
Walcott - van Persie - Arshavin

Bänk
Almunia, Eboue, Gibbs, Rosicky, Denilson, Bendtner, Chamakh.

Denna uppställning får man hoppas på idag. Fellaini trampade på Walcott klumpigt i förra matchen men jag tror att han kan spela. Song är borta åtminstone från dagens match efter att han krockade med Koscielny senast. Nasri och Vermaelen är bort 2,5 respektive 3,5 veckor ser det ut som. Barca hemma är 16.2 och den matchen missar de två lirarna som annars vore givna i öppningen. Nu är det dags för andra att stiga fram. Arshavins form är på väg uppåt och han är en viktig kugge i laget nu efter lite motgångar tidigare. Wilshere får lov att höja sig från senaste matchen. Diaby såg ganska pigg ut senast och kan garanterat vara ännu bättre idag, han är inte lika bra defensivt som Song men han är t.o.m. bättre på att hålla bollen och dribbla utan att tappa bollen. Hans roll blir dock säkert mest att förstöra Newcastles uppspel. Cesc gör förhoppningsvis en normalbra match och det räcker isåfall för seger. Tidigare i år blev det en stor vinst i cupen mot Newcastle med 5-0 men i ligan veckan där på förlorade man med 0-1 trots att Newcastle hade ungefär samma gäng på plan och Arsenal hade aningen bättre gäng...allt kan hända i Premier League.

Tottenham-Bolton kan vara ne intressant match med Jääskeläinen i mål mot ett snabbt anfallande Tottenham. Wolwes lär inte ta poäng hemma mot Manu, när skall Manu ha sina svåra matcher!? De dagarna kommer snart. Helgens höjdpunkt är imorgon då Chelsea möter Liverpool hemma kl.18 finsk tid. Man City möter West Brom idag och ser man på tabelläget går de säkert all in för vinst nu för att inte klåpa bort fler poäng i onödan. Chelsea har hakat på slutstriden också. Det här är en vår jag inte vill vissa, vi har åtminstone fyra lag som kan ta hem bucklan i år. Just nu är det 1-2 som förtjänar det, den saken kan verkligen ändras. Det bästa återstår!

Diaby tappar sällan bollen då han dribblar, motståndarna "halvbryter" eller får styrt honom åt ett annat håll ibland men han är stark och smart vilket gör att han kan hålla bollen mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0