Lördagstankar

Idag möter div.5 laget Crawley självaste ManU på Old Trafford. Läste just om en spelare som har 900e i månaden för att spela där och han har tydligen köpt biljetter för 3500e åt släkt och vänner. Låter riktigt häftigt, men killen kanske har "bra" ekonomi trots allt privat. Crawley skulle ha kunnat spela för 5000 på hemmaarena men nu får de hälften av publikintäkterna på Old Trafford idag. England, fotbollens hemland har en mycket intressant fotbollskultur. Inte många länder där man kan förtjäna pengar på att spela i div.5. Senare i mitt liv skall jag undersöka Englands fotbollskultur på plats. Just nu finns det inte tid att resa runt speciellt mycket i världen och då chansen ges far man hellre till en varm plats än ett molnigt England på fotbollutfärd :) ManU lär ska ha ett starkt mittfält idag men vem som är med i elvan vågar jag inte gissa, Owen är åtminstone skadad. Kan bli en trevlig match där Crawley spelarna lär jaga spelskjortor efter matchen :) Kan bli en fin stämning där. Annat var det då en Ipswichspealre ville ha Fabregas tröja efter matchen i cupen, Cesc lär ha bett honom att "dra åt skogen" lite vackert översatt. Tycker att det var okej av Cesc att reagera så efter att Ipswich hade gått in för hårt i många situationer. Det är så klart svårt för lag från lägre divisioner att lyckas på något annat sätt än att spela fult och väldigt hårt mot topplag. Domarna i England är inte kända för att dela ut frisparkar i onödan.

Bale lär spela 9.3. mot Milan i returmatchen, hans rygg börjar vara i skick. Vermaelen kommer inte att spela Arsenals retur men han kan börja vara i matchskick ungefär då, men det krävs en del uppfräschning först innan han kan spela i CL. Chelsea har match mot Everton idag i cupen och där kan man räkna med att Chelsea går "all in", det finns ingen orsak att spara något inför ligan som är mer eller mindre förlorad redan. Lampard lär ha sagt att CL är viktigast också. Arsenal möter Leyton Orient imorgon och där kan man räkna med att Arsenal använder kanske högst tre spelare från den bästa uppställningen. http://www.leytonorient.com är Leytons hemsida om någon vill se hur ett league one lag på plats nummer tio i tabellen ser ut på webben.

Nu skall jag iväg, på schemat står: se match live, fixa en månads gymkort, äta och fixa en present åt en släkting, träna eget lag, se andra halvlek av Birmingham-Sheffield W på tv, bastukväll, sömn och morgonträning kl.11 imorgonbitti. Måste hålla mig till det nya uttrycket "man ska ladda batterierna i veckan så man orkar med helgen"...

Okej Fergie idag får du nog vinna utan att någon klagar över att det var fusk



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0