Transfers hit och dit, money money

Arsenal undanböjde att sälja Bendtner för 17 miljoner pund, han är värd mer då han endast är en 22-årig lovande spelare med erfarenhet från PL och CL. Han gör en hel del mål sett till den speltid han får. Andra som har varit i kontakt med Arsenal via rykten eller dylikt gick det så här med:

"Sunu joined Lorient on loan
Miyaichi joined Feyenoord on loan
Hoyte extended his loan with Lincoln City
Barazite signed on a free with Austria Wienn."

Torres verkar ha blivit Chelseaspelare, skulle gärna se namnet på kontraktet innan jag tror på det. Men nu kan man väl nästan säga att det är så :) Chelsea har råd med honom och visst kan han passa in bra i laget. Innan han kom till Liverpool ville jag ha honom till Arsenal och han var lite aktuell ett tag. Liverpool har gjort honom och hans rykte sämre då det har gått så dåligt för laget i år. Ändå är han en grym spelare då han är i form, frågan är hur ofta han är i bra form under säsongen varje år. Han är ofta skadad och han underpresterar ibland också. Men med Chelseas stjärnor runt sig kan han lyckas riktigt bra.

Kan bara säga grattis Chelsea till en bra spelare. Klubbens rykte blir dock inte bättre av att man köper in svindyra färdiga världsstjärnor i Man City stil. Men det är en annan femma. Många Arsenalfans tycker att det var bra att Torres for till Chelsea med tanke på denna säsong då vi redan har mött dem två gånger och Man United har båda Chelseamötena kvar. Här under en jämförelse i pengar mellan Torres och en grym Arsenalelva. Jag vet, man kan inte tro sina ögon.

"TORRES: £50 million. SZCZESNY, SAGNA, DJOUROU, VERMAELEN, CLICHY, NASRI, SONG, FABREGAS, WALCOTT, WILSHERE, VAN PERSIE: £44 million."

Vad Carroll och Suarez kommer att tillföra Liverpool just nu vet jag inte, men på sikt är det bra värvningar. Behövs bara en handfull stjärnor ännu i laget. Laget har varit uppbyggt  till för stor del kring Torres och Gerrard.

Torres kommer att göra sju mål i Premier League denna vår, gissar jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0