Regionserien, mission accomplished

Några ord från en person inom fotbollen som jag inte har jobbat med på flera år nu:

"vitsi vad jag är glad för din skull ikväll... för jag minns då när du började arbeta med 98-truppen så sade du att det nog inte är något "huippujoukkue" men att det finns några bra spelare... men man tar sig inte till reg.serien med endast några bra spelare utan man ska nog få fram en betydligt bredare trupp än några lirare för att lyckas med den saken och då krävs hårt arbete + känsla för taktik... så du har nog gjort ett bra jobb"

- För de som är från Sverige, vitsi betyder ungefär "shit" eller "åh/oj" i det här fallet ovanför...och huippujoukkue betyder ungefär superlag eller stjärnlag.

Efter ett halvårs slit med ett gäng killar som inte var alltför vana att träna hårt uppnådde vi målsättningen idag. En plats i den högsta serien första året den serien existerar för dem. Regionserien startar vid P-13 i juli för pojkar och det är helt klart bra att vara med där för att få tuffa matcher mot lag längre bort från ens hemtrakter. Det här är andra gången jag tar ett juniorlag till den här serien, senast skedde det först på hösten och då genom att inte tappa en enda poäng. den här gången har vi förlorat två matcher varav den ena var solklar och den andra var onödig. Det om det, man skall fira då det går bra. För säg den glädje som varar, motgångar kommer alltid förr eller senare. Förutom seriesegrar måste man såklart tänka på spelarutvecklingen...egentligen i första hand, men vilken tränare vill inte vinna serier? För att inte tala om cuper, skulle vara kul med medalj i de två cuper som är på kommande i sommar.

Man skall fira då det går bra! Kom ihåg det alla läsare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0