CL lottningen klar

Inter v Schalke
Barcelona v Shakhtar
Chelsea v Manchester United

Real Madrid v Tottenham

De som jag tror att går vidare blir Inter, Barca, Chelsea och Real. Chelsea är ett äkta cuplag som kan vinna enskilda matcher med stor procent då det verkligen gäller. Barcelona fick lätt motstånd. Inter klarar nog Schalke nätt och jämt. Real kommer att få problem med Spurs om de inte har skador, men Adebayor, Ronaldo och resten är för bra på att göra mål för att det skall räcka med offensvia Bale, Lennon, Defoe, Modric och Crouch. Favoriter att vinna hela CL är Barcelona och jag tror inte att någon kan stoppa dem. Skulle Inter gå vidare och möta dem kunde de ta sig vidare med sin specialteknik för att hålla nollan...då de lyckas försvara tätt med 9-11 spelare på de sista 30 metrarna av plan. Med lite flyt kontrar de in ett mål och slår ut Barcelona då.


Här under ser ni länken som alla lägger upp på facebook idag om Balotellis IQ. Halmstads f.d. kapten Per "Texas" Johansson sade för något år sedan att "vi fotbollsspelare blir dummare och dummare då det hela tiden är folk som berättar hur vi skall göra precis allt, vi skall helt enkelt inte tänka själva".

http://www.youtube.com/watch?v=WAtYlc1BsK8

Som svar åt "Jonathan" som kommenterade förra inlägget borde Bayern ha satt minst fem mål på alla chanser, om du såg matchen så vet du varför. Men klart de får skylla sig själva om de släpper in tre mål på hemmaplan, deras försvarsspel höll inte måttet mot Sneijder och kompani. Tror nog Fergie var ganska uppretad på straffen också förutom fällningen på Rooney. Extra svårt för en domare att se saker som inte sker där bollen befinner sig.

I helgen rullar Premier League vidare och Arsenal möter West Bromwich. Mitt juniorlag har första träningsmatchen utomhus imorgon kl.15.00. Skall försöka få en del av den på videofilm, dock endast för egen analys och inte för youtube och dylikt. Det är klart man skall dela med sig av vissa saker åt bekanta som vill lära sig något, men allt behöver man inte visa för hela världen. Skall träna utomhus om några timmar, hoppas på att min vrist skall kännas bättre då den har börjat krångla lite.

Sebastian Squillaci får stor roll bredvid Koscielny i helgen.



Kommentarer
Postat av: Jonathan

I dina små strävanden efter att leka expert så slår du bara mer och mer knut på dig själv.



http://plixi.com/p/80919724



"Extra svårt för en domare att se saker som inte sker där bollen befinner sig."



Korkat, igen.

2011-03-18 @ 19:47:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0