England calling

Arsenal gjorde vad som krävdes mot Sunderland och tog tre viktiga poäng. Spelet var bra i början och man borde ha gjort tre mål minst. Ledningsmålet kom efter 28 sekunder denna gång åtminstone. Det som är oroväckande just nu ojämnheten då man tappar fokus under vissa stunder i matcherna. Sedan finns det några spelare som håller för låg nivå också största delen av matcherna. Denna gång var Walcott dålig, Arteta kan bättre och Mertesacker kunde ta mer ansvar både i luftrummet och på offensiva hörnor. Rosicky var lysande mittiallt nu och Arshavin var riktigt pigg också vilket är kul att se. Jenkinson blir sakta men säkert bättre, Finlands landslag behöver honom förr eller senare.

Liverpool såg skrämmande bra ut i helgen och borde ha fått tre poäng med sig. Manu bytte in Rooney, Hernandez och Nani i andra halvlek. Ganska otrolig trio att byta in, kanske borde någon av dem ha startat istället. Detta var en PL omgång efter landskamper så man kan inte veta vem som är sliten hur mycket o.s.v. förstås.

På onsdagmorgon kl.6.20 finsk tid sticker jag och en polare iväg till London. Om man bara ser över det fotbollsmässiga kanske vi tar en stadiorundtur på onsdag vid Emirates. Ligger väl about 6km från centrum av shoppingen om jag förstod rätt. Kan vara långt då det är mycket trafik förstås. På onsdagkväll spelar Arsenal borta i CL, kunde vara kul att vara på engelsk pub då, är ju ganska tidigt lokal tid. På söndag skall vi på matchen Arsenal-Stoke och den pågår från 13.30-15.45. Vårt plan går 18.00 från Heathrow. Borde få inlämnat resväskorna nånstans och få ut dem efter matchen och snabbt ta oss till flygfältet. Kan bli problem, kanske borde vi sticka efter 80 spelade minuter. Någon som har mer kunskap om allt detta och kan tipsa? Har mejlat åt mina brittiska vänner och frågat men inte fått svar än. Arsenalbiljetterna hinner knappast hit för de har inte kommit än, men man kan väl lösa ut dem på stadion som kopior hörde jag. Få se vad det blir för fotbollsäventyr i Manchester, allt det är oplanerat än så länge men något blir det säkert. Har någon tips inför resan så skriv gärna något i kommentatorsfältet. Tack på förhand!


Kommentarer
Postat av: Hertzog

metron går ju direkt från stadion hela vägen till heathrow, minst en halvtimme där.

2011-10-18 @ 01:24:28
Postat av: Pese

Okej nice! Thanks.

2011-10-18 @ 08:01:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0