Måndag igen

Bra snitt på läsarantalet här nu. Rekordet har inte slagits men 99 respektive 97 läsare har det varit på inlägget om Englandsresan och inlägget om rött kort. Kul att så många har hittat hit och jag fortsätter blogga även om ingen skulle läsa något här. Det kan vara intressant att ibland se bakåt på sådant man har skrivit för flera månader sedan eller för flera år sedan. Då läsarantalet är under 30 känns det ändå lite tråkigt de gångerna, det är såklart kul om fler följer med här.

Tottenham verkar vara i bra form nu och två mål av Bale kanske talar för att en av ligans bästa spelare är på väg att komma i form igen. Då han är som bäst är han en njutning för ögat, han borde alltså spela för Arsenal :) Zlatan verkar vara på gång igen också, men båda målen han gör är nickmål. Den gamla Zlatan i Ajax som fintade upp folk långt ifrån målet ser vi inte så mycket av numera. Det är mest mål han gör och det räcker förstås bra till att tränaren skall vara nöjd. De flesta youtubefilmer med Zlatan som åtminstone jag gillar är när han i MFF eller Ajax fintar bort folk och briljerar ordentligt, det kan vara mycket finare för ögat än då han gör mål. Imorgonkväll blir det CL matcher igen så man behöver inte törsta alltför länge efter fotboll nu. Nu måste jag sticka iväg på middag.

Kvarteret närmast Emirates stadium mot den smidigare tunnelbanan. Säljs snacks och lite skräpmat i hörnet där. Kvarteret känns ganska sunkigt för att vara nära en världsberömd plats.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0