CL på gång

Bayern Munchen slaktade Man City och utan en så bra målvakt som Joe Hart hade siffrorna blivit betydligt fulare än 2-0. Bayern rullade ut City nerifrån systematiskt och tog bollen kontrollerat högre och högre upp i plan. En spelstil som påminde lite grann om Barcas eller Arsenals. City hade en bedrövlig press och Bayernspelarna tilläts svänga och få tid lite överallt på plan. Konstigt...och att Tevez inte får speltid är ännu konstigare. City får det tufft i år med tanke på förväntningarna, de är inte bättre än fjärde i PL då säsongen är färdigspelad som det ser ut just nu. Clichy är ingen toppen värvning vågar jag lova och Kolo Toure har nog gjort sitt på absolut toppnivå. För Nasri kan det ta tid att komma in i laget ordentligt, men okej han skrattar varje gång han är på väg till banken.

Manu gjorde en bra första halvlek men chockades av ett hungrigt Basel som vände 0-2 till 3-2 på Old Trafford! MEN förstås gjorde Manu mål på tilläggstid, annars skulle de inte vara Manu. Ändå kan man känna att Manu är lite i gungning nu med två raka kryss, Ferdinand såg lite frustrerad ut också. Laget såg oslagbart ut ännu för en vecka sedan. Ett kryss i CL spelar sällan någon roll ändå, gruppspelet är ganska tråkigt oftast då många världslag försöker ta sig vidare med så liten insats som möjligt för att spara energi.

Frei gjorde hattrick på Man United.


Imorgon spelar Arsenal hemma mot Olympiakos. Walcott, Gervinho och Koscielny är skadade men borde vara tillbaka till söndagens derby mot Spurs på bortaplan. Kanske kan Park få starta en match nu? Tror dock på Arshavin-RVP och någon annan. Song-Ramsey-Arteta blir det väl på mittfältet och framför Sesny kan vi vänta oss Mertesacker och Djourou med Sagna och Gibbs på kanterna. Eventuellt vilar Gibbs och någon annan får chansen på kanten.

Arteta håller på att bli en stor spelare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0