Lite från min vardag

Känns som det är för mycket fotboll på teve just nu. Champions League, Europa League och en massa repriser av allt möjligt hela tiden också. Tacka vet jag de veckor då det kommer endast Premier League fotboll. Blev skidat 15km för min del idag, däremellan blev det lite handboll på skidor och fotboll med en skida på. Passar perfekt att spela vid ett träsk, man lägger stavar som hörnflaggor och öven som målstolpar. Tungt och roligt bara alla orkar koncentrera sig. I handboll brukar reglerna var att man inte får röra sig med bollen och att man inte får stjäla bollen ur famnen på någon och ser spelet slött ut kan man ha en regel som säger att bollen måste vidare inom fem sekunder.

Ibland gör även träsken nytta


Skulle ha lust att göra en video med en 2-åring som sparkar fotboll på samma nivå som en vanlig 6-åring minst. Har försökt filma lite ibland men det bästa kommer inte alltid på beställning :) Speciellt inte då man visar sig frånvarande. Båda hans föräldrar har varit helt okej på fotis och har bollsinne. Kanske kommer det med ett klipp i min nästa video. Har en del nyare fotismaterial och även en del riktigt gammalt som skall vara med i nästa video. Problemet med klippandet är att datorn har varit 2mån och 2 dagar på reparation nu fast den var nästan splitterny! Skall fara och klaga för tredje gången imorgon. Tror antiskaksystemet var obefintligt. Missade fotbollsträningen ikväll för jag behövde göra två mål i en framflyttad rinkbandymatch istället, vi vann 16-5 till slut. Hann även dra en fysträning ihop med mina tränarkollegor idag. Vi jobabde i tre olika grupper enligt vilken nivå spelarna ligger på. Det vet vi tack vare en massa tester vi gör regelbundet. Finns inte så många 98-födda som springer med pulsklockor m.m. i den här staden förutom mina juniorer. Hursomhelst var löpbanorna inte så trevliga varken för knän, hälar, lår eller något annat då det gäller maxfart. Nötte på något otroligt, kanske går det bara att springa fullt med spikskor om man skall träna sådant på sträckor som 100m och 200m. Blir nog att springa med lägre fart nästa vecka för de som skulle använda maxfart idag.

Här tröttade vi ut benen som om det inte skulle räcka med 15 km skidning för 11-12-åringar.


Råkade kolla i en gammal tidning häromdagen


Tabelläget var ett annat den här tiden ifjol i PL lugnt sagt. Tycker att Arsenal har ett mycket bättre lag på pappret i år fast det går sämre. Men Wilshere var grym. Nasri gjorde en sämre vår och Cesc var nästan aldrig med så vet inte hur mycket man kan tänka på de två lirarna. Nu har Arsenal 43p på 25 matcher så det skiljer ändå inte så hemskt mycket. City har 60p , Manu 58, Spurs 53 och Chelsea 43 just nu. Manu har alltså mer poäng så här långt i år fast de var solklart bättre som lag ifjol, jag har ju sag att något är konstigt där! Chelsea klart sämre med över 10p mindre medan Tottenham har förbättrat cirka 10p. Skiljer en match mellan tabellerna så är inte helt exakt på poängen allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0