What´s up

Saker på gång just nu:
 
Välja tränaruppdrag till nästa år, tar ungefär en vecka till innan det är klart.
 
Fortsätta stärka foten så jag kan börja träna fotboll snart och välja ett lag att spela med nästa år.
 
Hälsokunskap cirka 25 studiepoäng kvar av 70 totalt, dit far bl.a. 9h av denna helg.
 
Idrottspsykologi 10 studiepoäng kvar av totalt 25.
 
Försöker få bollförbundet att fixa A-tränarkursen på svenska. Borde vara år 2001 den senast gick på svenska.
 
Övrigt: Lärarjobb några dagar i veckan+nytt jobb där mitt företag fixar iPhone bak- och framglas, födelsedagsfester med allt från 3-åringar till 27-åringar :), planera resa sportlovsresa till södern, gå på gym 4-5ggr i veckan, hjälpa andra med deras val i fotboll inför år 2013 och sist men inte minst koppla av och äta god mat.
 
I det här laget sitter ingen säkert. Ny coach Rafa Benitez och idag sparkades Mark Hughes från QPR.
 
Jag tyceker synd om Chelsea som hamnade att få en ny tränare igen. Kan inte vara roligt att byta coach hela tiden då man t.o.m. har vunnit Champions League med Di Matteo. Ligan har gått helt okej i år och i Champions League gruppen hade man hårt motstånd. Istället för att sparka coachen skulle Abramovitj ha köpt en anfallare. Torres har absolut inte räckt till. Drogba är saknad! Dagen innan QPR skall möta Man United nu så sparkas Hughes. QPR ligger sist så det känns kanske inte som ett helt dumt beslut.
 
Arsenal har spelat upp sig lite grann nu och Giroud har blivit ungefär den spelare fansen hoppades på. Wilsheres comeback har redan bidragit med mycket. Killen har passion som få andra, eller vad sägs om utskällningen av Bale och Adebayor senast i 5-2 segern? Och sedan gjorde han mål mot Montpellier. Bara backlinjen börjar sköta sitt och Mertesacker skärper sig kunde hela laget börja fungera. Sedan gillar jag inte att Vermaelen är vänsterback fast det har fungerat ganska bra för honom själv. Kos eller Per skall vara på bänken och en riktigt ytterback måste tvingas in på plan. Gibbs är väl snart tillbaka får vi hoppas. Mot Aston Villa imorgon saknas Walcott med en axelskada, synd för han har varit grym på sistone. Hoppas han skriver på nytt kontrakt! Min väntade öppning utan att läsa in mig desto mer skulle vara: Sesny, Sagna-Per-Kos-Verminator, Arteta-Santi-Jack, Poldi-Giroud-Chambo!
 
En extra souvenirbutik som är öppen i samband med matcher.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0