Förlust i premiären

Första målet gjorde av Arsenal. Ett snabbt anfall och mål. Sedan rusar Koscielny bort sig och det uppstår ett friläge med straff och gult kort på Sesny som resultat. Sedan står Koscielny i centrum igen då hans glidtackling blir till straff nummer två. Enligt mig är det aldrig straff och hans glidtackling är på mest på bollen plus tomrummet mellan bollen och foten...solklart inte på foten. Mål igen och en stund senare får Koscielny rött kort i en situation där han enligt domaren stänger en spelares framfart. Då jag pausar och ser det om och om igen ser jag inte att spelarna rör vid varandra...rött kort innebär 10 spelare på plan för Arsenal som ändå trycker på hårt och är nära en kvittering gång på gång. Två frilägen för Rosicky,läge fårn 4m för Cazorla och en del annat räcker inte denna dag.

 

Arteta är borta 6-8 veckor säger ryktet men han kan vara tillbaka tidigare än så.

Det var en sådan dag då Aston Villa trycker in 3-1 på en kontring istället. De här dagarna kommer och även om försvaret darrade så var anfallsspelet bra på så vis att man skapade chanser. Fansen är skärrade för att detta hände i premiären och media förstorar det hela. Skulle det ha hänt i match nr.15 skulle ingen reagera desto mer. Aston Villa hade ett skott i insidan av stolpen också i denna match och det finns en del att tänka på i försvarsspelet. Arsenal har 10 skadade varav ungefär två kan komma tillbaka till nästa match. Problem. Cazorla kom hem från Sydamerika och spelade 45minuter, landslagsuppdragen gav bara skador och slet på spelarna denna gång. Wenger talar om uppemot tre förstärkningar ännu i augusti, få se då. Liverpool vann men kunde ha kryssat, en straffräddning i slutet räckte. United startade dåligt men gjorde ändå två mål, Swansea knäcktes och 4-1 blev det till slut i en match där RvP var livsfarlig och gjorde två mål. Fler matcher idag och jag hoppas att Arsenalfansen har tålamod, en förlust kan komma när som helst utan att det är panik. Länk till målen och några lägen här under:

 

http://www.ftbpro.com/reader/nick.savage/330845/arsenal-1-aston-villa-3-highlights-football-goal-videos-highlights-clips-101gg?ref=facebook&team=Arsenal


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0