Fotbollslördag

Swansea
 
Tremmel
Rangel Monk Williams Davies
De Guzman Britton
Dyer Routledge Pablo
Michu
 
Arsenal

Fabianski
Jenkinson-Koscielny-Mertesacker-Gibbs
Arteta-Rosicky-Cazorla
Oxlade-Chamberlain-Giroud-Walcott
 
Tyvärr missar jag dagens match p.g.a. att jag är med eget fotbollslag på träning. Det är normalt roligt att se på Swansea och herr Laudrup verkar vara en bra tränare. Idag hoppas jag att de går mållösa från matchen dock. Michu måste man hålla ett extra öga men för övrigt är Swanseaspelarna bra men ingen sticker ut desto mer. I Arsenal saknas åtminstone Sagna, Podolski och Wilshere medan Vermaelen kanske finns på bänken. Sesny som vilades mot Bayern kan vara tillbaka i öppningselvan men svårt att säga om Wenger vilar honom ytterligare en match efter Fabianskis bragdmatch i Mynchen. Rosicky verkar vara på gång igen och kan få speltid redan från start idag, tyvärr kom han in i laget ordentligt från skada först i januari i år. Kanske behöver han vila från start idag till förmån för Ramsey eller varför inte Diaby som också är tillbaka.
 
Jenkinson har spelat minst lika bra som Sagna i år, inläggen är minst lika bra och defensivt har han överlag klarat sig lika bra, han ligger ytterst sällan bakom mål bakåt. Giroud har gjort 14 mål och 16 assist i år totalt om man räknar alla serier och turneringar, det är ett bra facit men skall Arsenal bli en av de bästa i världen igen krävs det lite mer än dagens Giroud. Walcott har varit blek på sistone även om han har fått en assist i varje dålig match också. Kanske kunde man testa honom som center lite mer nu under våren. Det har överraskat mig att The Ox har fått så lite speltid och i onsdags visade han att han är att räkna med! Cazorla är lite ojämn och sliten ibland men han har kommit bra in i PL med Arteta som också är spansk och han är mycket imponerad av den kompletta Wilshere som han knappt hade hört talas om. Han gör sina intervjuer med Arsenal Player på spanska än så länge vilket är lite tråkigt då det blir dubbade intervjuer. Gibbs är tillbaka efter skada och det är svårt att veta vad han kan tillföra idag men innan han skadade sig var han på toppen av sin karriär och deltog bra offensivt. Vad gäller mittbackarna så gjorde de en utmärkt match i onsdags men jag kan inte lita på dem desto mer ändå, på sikt skall Mertesacker bort ur laget och Koscielny borde vara avbytare då det köps in minst två nya mittbackar.
 
Nu skall jag kika in ett ganska hett Everton som var klart bättre än Man United för en tid sedan. Jag tror på City seger med 1-2 på bortaplan. Fellaini kan ställa till något men Tevez, Silva och Dzeko lär producera mål. Nasri är på bänken som vanligt, kanske han inte borde ha valt City, hur kul är det att vinna titlar från bänken...detsamma gäler tyvärr fabregas i viss mån i Barcelona, fast han spelar en hel del är hans roll en helt annan än den han hade i Arsenal. För egen del rullar allt åter på med en massa fotbollsträningar igen. Det var skönt att komma bort på semester i två veckor men vardagen är också rätt skön...speciellt nu då solen skiner och det börjar bli vår.
 
En inblick i David Villas komplex bredvid Amadores beach. Lyxigt värre! Hela området med byggnader och allt kostade honom 500 000 euro men det är väl två veckolöner sade spanjorerna åt mig. Några var bekanta med honom eftersom han brukar spela poker på ön under semestern.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0