Inför Dortmund-Arsenal


Tänkte spekulera kring kvällens elvor i mötet på Westfaldenstadion. Hummels är kanske skadad för Dortmund. Walcott och Flamini kan inte spela innan tidigast söndag och det samma gäller Wilshere. Gibbs och Gnabry är frågetecken inför ikväll.
 
Sesny
Sagna-Mertesacker-Koscielny-Monreal
Arteta-Ramsey
Rosicky-Özil-Cazorla
Giroud
 
Inga överraskningar i elvan om den ser ut så här. Senast lagen möttes på Emirates gick Arsenal in för att vinna och det slutade med att Dortmund kontrade in 2-1 i slutet. Minst ett kryss behlvs ikväll med tanke på läget i tabellen. Att Napoli slog Dortmund i första omgången har gjort det hela knepigare för både Arsenal och Dortmund som borde vara de två bästa lagen i gruppen. Marseille är helt avsågat. Det gäller att se upp med vassa Lewandowsi och den här gången måste Arsenal skapa fler chanser för det räcker inte med bollinnehav längre bort än 20 meter från målet för att göra mål.
 
Dortmunds elva:
 
Weidenfeller
Grosskreutz-Subotic-Papastathopoulos-Durm
Bender-Sahin
Aubameyang-Mkhitaryan-Reus
Lewandowski
 
Den polske målvakten har imponerat på sistone och får säkert spela en stor roll ikväll.
 
 
Läget i CL grupperna är överlag lite spänt då andra omgången börjar och det kan komma fler kryss nu än i första omgången. Jag förväntar mig att både Dortmund och Arsenal slår Napoli i de kommande matcherna och om inte Marseille ställer till något oväntat skall Napoli bli näst sist i gruppen. Galatasaray som jag har tippat att skall gå vidare svek mot Köpenhamn igår med en 1-0 förlust. De hade sin chans att klättra i tabellen men tog den inte, Galatasaray vidare framom Juventus var min önskan, tror dock att Juve slår både Galatasaray och Köpenhamn i de kommande mötena.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0