Hemmamatch mot Manu

                            W. Szczesny

B. Sagna - P. Mertesacker - L. Koscielny.- K. Gibbs

                    M. Arteta- J. Wilshere
    A. Oxlade-Chamberlain - M. Özil - S.. Cazorla

                                O. Giroud

 

och

 

                          De Gea

Rafel - C. Smalling - N. Vidic - P. Evra

  A. Januzaj -J. Mata - R. Giggs - S. Kagawa

             W. Rooney - R. van Persie

 

Elvorna direkt från svenskafans.com denna gång. De är väl ganska trovärdiga, jag bytte plats på januzaj och Mata...Frågan är väl om Kagawa spelar på en kant, är väl inte riktigt hans grej mot snabba ytterbackar. Rooney lär jobba hem en hel del och ligga klart lägre än RvP.

 

Fabregas är älskad av Arsenals fans. RvP buas ut rejält även idag vid varje bollkontakt, det sker även i andra matcher han spelar. Finns rykten om att han skall tillbaka till Arsenal. Wenger fick frågan inför denna match och svarade "let´s not talk about that".

 

De flesta känner till Arsenals skandal med 4-0 på 20min mot Liverpool senast och 5-1 efter fulltid. I mina ögon berodde storförlusten på flera saker. Liverpool var jättebra och fick två tidiga mål som Skrtel gjorde med huvudet. Mer analys av den matchen efter att ha fått se matchen mot United ikväll. Men rörelsen var bedrövlig och ingen jobbade bra förutom Wilshere och Sesny. United spelade lika med Fulham som ligger sist i PL så det var ingen höjdarmatch heller. Det är två revanschsugna lag som möts ikväll och båda har en hel del att förlora vid en förlust. Tre sätt om hur matchen kan utvecklas:

 

1. Båda lagen backar hem och det blir tråkigt som senast då Manu vann 1-0. Mycket spel på mitten och chansfattigt. Usel match ur alla fans synvinkel.

2. Arsenal säkrar hemåt men bara första 10-15min, senast efter det börjar en storoffensiv där man kommer åt att göra minst två mål idag. Spelarna visar hjärta efter den tama insatsen senast. Att Manu kommer med en storoffensiv på bortaplan förväntar jag mig inte. Tror och hoppas på detta.

3. Chanser i båda ändorna och inget spel på mitten desto mer. Knappast blir det så.

 

Man kan minnas mötena med United på Emirates de senaste åren och konstatera att 1-0 eller 1-1 inte är omöjligt. Uniteds form i år är dock usel och skall Arsenal någonsin vinna United är det idag!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0