Inför Arsenal-Man City

Sesny, Sagna-Koscielny-Mertesacker-Gibbs, Flamini-Arteta-Rosicky, Chambo-Giroud-Podolski

Kan hända att Kos inte kan starta p.g.a. skada. Cazorla kan mycket väl starta. Själv skulle jag gärna se lite framfusighet på kanterna uppåt och använda de spelare ni ser ovan. Gnabry borde få hoppa in också. Källström gjorde bra ifrån sig senast men får knappast starta en så här stor match och är knappast i form för det heller.

Hemma mot City, det var så det kändes i Helsingfors också. Arsenal vann 3-1 i den bästa fotbollsmatchen jag har sett live. Eftersom vi saknar Wilshere, Ramsey och Özil får vi problem på mittfältet och allt annat än en förlust på hemmaplan får vi fans vara tacksamma för. Diaby är för övrigt tillbaka och tränar för fullt. I City saknas Aguero. Om våra mittfältare presterar 100% idag kan det bli en spännande match, annars vinner City med 3-0.

Skall se första halvlek med 19 juniorer och några ledare. Vi har faktiskt träning kl.21 ikväll så vi hinner väl se högst 10min av andra halvlek. Så kan det vara ibland :) SKall nu vara borta på läger i 30 timmar och en hel del idrottsutrusting är nedpackad men också en del tekniska hjälpmedel som dator, kamera, stativ och högtalare. Ha en bra helg alla läsare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0