Ligatoppen i PL

1 Chelsea 30 20 6 4 56 23 33 66
2 Liverpool 29 19 5 5 76 35 41 62
3 Arsenal 29 19 5 5 53 28 25 62
4 ManCity 27 19 3 5 71 27 44 60

Tabelltoppen är jämn, vi har fyra lag som ser ut att slåss om titeln. City är väl favorit men de har 11 matcher kvar att spela också. Ibland brukar de ha små svackor, kanske en är på kommande? Vet inte varför det skulle komma en men det brukar ske några gånger per säsong. Arsenal har en galen skadelista, vad sägs om Ramsey, Walcott, Özil och Wilshere? Det är ganska avgörande då det gäller titeln tyvärr. Walcott och Ramsey skulle absolut behövas nu. Chambo, Gnabry och Källström måste kliva fram den kommande månaden och göra mer än någonsin framåt om det ska gå att strida om titeln. Försvarsspelet verkar bra åtminstone.

Chelsea hade domarna emot sig igår kan man väl säga, de slåss om titeln men har lite problem om man ser på gårdagen. Liverpool är grymma framåt fortsättningsvis, men United bjöd inte på något vidare motstånd. United hade knappt en målchans och Liverpoolspelarna både sprang och slet mycket hårdare än United. Det minsta United spelarna kunde göra just nu är att jobba hårt.

Arsenal har ett tufft schema på kommande med Chelsea (borta), Swansea, City (hemma) och Everton på kommande. Skadorna kan faktiskt ställa till det rejält. Mot Tottenham var det bra att vinna 1-0 och jag förstår att man spelar på resultat. Men det fanns alltför lite vilja framåt, för att jag skall kunna tro på några kommande stordåd. FA cupen borde vi åtminstone vinna med två matcher kvar och inga höjdarlag att vänta. Wembley nästa i cupen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0